Hlavní obsah

Frodo chce být producentem

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herec Elijah Wood, širší veřejnosti známý především jako Frodo z Pána prstenů, se pouští do neznámých producentských vod. Jeho první počin prý má být "film noir", uvádí server Hollywood Reporter.

Článek

Elijah Wood se spojil s Anthony Moodym a Robem Malkanim, aby jako producenti společně převedli na plátno temný román Black Wings Has My Angel. Jedná se o dílo amerického spisovatele a novináře Elliota Chaze z roku 1953. Na scénáři pracuje i Barry Gifford, který měl prsty ve slavném filmu Lost Highway.

Hlavním anti-hrdinou příběhu je bývalý trestanec, který najde v jednom motelu padlou dívku a zosnují spolu odvážné ozbrojené přepadení. Snímek má být jakousi současnou ozvěnou filmu noir.

Wood je z nové producentské role nadšený a nechce ve filmu hrát. Na novou práci se prý vrhl hlavně kvůli této výjimečné látce. "Vždy mě zajímaly noir romány a filmy. Miluju tenhle styl. Nalézt něco z té doby, co ještě nebylo zfilmováno, je skutečně skvělé. Je to ztracená klasika," pochvaluje si bývalý Frodo.

Reklama

Výběr článků

Načítám