Hlavní obsah

Slováci už si oblíbili taneční soutěž Bailando

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Taneční show Bailando odstartuje brzy i na českých obrazovkách, ale svou slovenskou premiéru už má úspěšně za sebou. Přes milión televizních diváků sleduje už druhou neděli dojemné příběhy, kdy známé osobnosti a obyčejní lidé spojili své síly ve snaze někomu pomoci.

Článek

Majka Lörinčíková (15) chce vytančit peníze na plastickou operaci pro svou mladší sestřičku Livii (9), která se narodila s jizvami kolem úst. "Doufám, že svým tancem dokážu pomoci," říká Majka, která se od pěti let věnuje akrobatickému rock and rollu. Jejím partnerem je moderátor Televizních novin Patrik Švajda. "Dojímá mě krásný vztah mezi sestrami," přiznává.

Televize Markíza věří, že soutěž získá postupně další diváky. Pořad v přímém přenosu přináší množství emocí. Když se účastník soutěže Rasťo Horváth (20) před kamerami poprvé po 14 letech setkal se sestrou Valentínkou (14), slzám se neubránil snad nikdo z přítomných diváků. Společně se svou partnerkou moderátorkou TV Markíza Zlaticí Puškárovou chce Rasťo pomoci klukům z dětských domovů získat vlastní bydlení.

Ve slovenské soutěži jsou zastoupeni i Češi. Zpěvák Josef Laufer zasedl v porotě a herec Martin Dejdar zazářil při tanci. TV Nova odvysílá české Bailando v pátek 20. dubna. 

Reklama

Výběr článků

Načítám