Hlavní obsah

Faithless roztančí Prahu

Jedna z největší tanečních skupin Evropy po letech opět zavítá do České republiky. Faithless do Prahy přijedou tentokrát s větší produkcí a kompletním koncertním programem. Koncert bude v úterý 10. dubna.

Článek

Faithless jsou autory velkých tanečních hitů jako Insomnia, God Is A DJ, Salva Mea atd. Jejich umění obdivují milióny lidé po celém světě. Energie, která se dá zažít na jejich koncertech, je prý neopakovatelná.

Ve Faithless, skládajících se z trojice Maxi Jazz, Sister Bliss and Rollo, všechno nasvědčovalo tomu, že po čtyřech řadovkách, oznámeném konci kariéry, oficiálně posledním turné a vydání kompilace největších hitů Forever Faithless, které se po světě prodalo přes 1,2 miliónu, se Faithless definitivně rozpadají. Nestalo se tak. V listopadu 2006 vydali nové studiové album To All New Arrivals, jehož singl Bombs prošel většinou rádií.

:. Obal posledního alba To All New Arrivals

Živou podobu alba představí Faithless s doprovodnou kapelou na turné To All New Arrivals - The Tour 2007. Kdo jste je neviděli v roce 1998 v klubu Roxy nebo tři roky nato na pražském Výstavišti, můžete budhistického kazatele Maxi Jazze, Sister Bliss a spol. vidět naživo 10. dubna v T-Mobile Areně. Na britskou část turné si Faithless jako předskokana pozvali dvaadvacetiletého skotského producenta Calvina Harrise.

Předkapelu jim bude tvořit česká kapela Love Gangsters, kterou si vybrali samotní Faithless.

Více o Faithless se dozvíte zde.

Více o předkapele Love Gangsters se dozvíte zde.

Reklama

Výběr článků

Načítám