Hlavní obsah

Alanis Morissette paroduje komerční hip-hop

Novinky, Stanislav Dvořák

Pokud vás uvádí v úžas bezobsažnost některých popěvků skupiny Black Eyed Peas, nejste sami. Otravnost písničky My Humps dostoupila takového stupně, že inspirovala písničkářku Alanis Morissette k natočení parodického videoklipu.

Článek

Píseň My Humps se zaryla do uší a očí hudebních fanoušků především kňouráním zpěvačky, které nemá žádnou melodii a také videoklipem recyklujícím veškerá hip-hopová klišé.

Alanis Morissette natočila parodii, která vzbudila ohlas zejména na internetu. Obklopena drsnými gangstery v kloboučcích a slunečních brýlích napodobuje postoje a pohyby zpěvačky Fergie, která se ve snaze být co nejvíce sexy neuvěřitelně pitvoří. Nechybí ani obligatorní hip-hopová přehlídka aut, zlatých řetězů a dolarových bankovek poletujících vzduchem.

Videoklip působí jako spontánní žertík natočený se zanedbatelným rozpočtem za pár minut. Vypadá to, že aktéři poskakují před kamerou, která celou dobu stojí na místě. Samotná píseň zní překvapivě dobře, trochu jako stará Alanis Morissette říznutá Tori Amos.

;

Reklama

Výběr článků

Načítám