Hlavní obsah

TV: Kam poroste sledovanost Výměny manželek?

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sledovanost pořadu Výměna manželek na Nově stoupá. Opět byl nejsledovanějším nezpravodajským počinem víkendu. Ani vlajková loď ČT Uvolněte se, prosím však nejde ke dnu, naopak si proti minulému týdnu připsala nové diváky.

Článek

Poslední díl reality-show Výměna manželek měl podle údajů ATO Mediaresearch téměř 2,2 miliónu diváků, minulý týden to bylo 1,7 miliónu. Pak na Nově následuje seriál Ztraceni 2 s 1,5 miliónu fanoušků a film Rytíří ze Šanghaje s podobným výsledkem. Kolem miliónu se pohybují Střepiny a Dědictví aneb kurvahošigutntag.  

Česká televize sice posunula Uvolněte se, prosím do nočních hodin, ale sledovanost spíše stoupá. Tento týden sledovalo Jana Krause 1,7 miliónu diváků, minulý přes 1,4 miliónu. Četnické humoresky to dotáhly na téměř 1,6 miliónu a 13. komnata na 1,4 miliónu.

Na Primě vládne jako vždy soutěž Ber nebo neber (1 milión), statečně bojuje i stále oprašovaná Angelika a sultán (cca 0,7 miliónu). Zato Hvězdy u piána už se nedostaly ani přes hranici půl miliónu diváků.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám