Hlavní obsah

ČT nabídne stahování pořadů, ale ne zadarmo

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Česká televize chce v budoucnu nabízet placené stahování pořadů z internetu. Ve středu to zmínil obchodní ředitel Pavel Krumpár. Přípravy budou ale ještě nějakou dobu trvat.

Článek

V této fázi se ještě nedá říci, kdy služba začne fungovat, podle mluvčího ČT Martina Krafla je projekt ve stádiu příprav. Přesto už nyní můžete na stránkách České televize najít vybrané pořady a dívat se bez poplatku.  "Je to zadarmo a jsou tam desítky pořadů," sdělil Novinkám Krafl.

Jedná se však pouze o pořady vlastní výroby - publicistiku, zábavu i zpravodajství. TV Nova nyní nabízí v sekci videopůjčovna na svých stránkách řadu filmů i seriálů, ty ovšem nejsou zadarmo. Filmy je možné stahovat také na adrese www.seznam.kinomania.cz.

Licence opravňuje sledovat film vícekrát, ale je omezena na 24 hodin a platí pouze pro počítač, z nějž byla získána. 

Reklama

Související témata:

Související články

Seznam.cz otevřel půjčovnu filmů

Internetový portál Seznam.cz začal obchodovat s filmy. Na adrese seznam.kinomania. cz nabízí zatím přes padesát filmových titulů, které si uživatel může...

Výběr článků

Načítám