Hlavní obsah

Filmovou partnerkou Indiana Jonese bude zřejmě Blanchettová

Zahraniční filmové servery se předhánějí v přinášení detailů o dlouho očekávaném pokračování osudů Indiana Jonese. Čtvrtý díl má jít do kin v roce 2008. Ví se, že hlavním představitelem zůstane čtyřiašedesátiletý herec Harrison Ford, jeho filmovou partnerkou má být podstatně mladší Cate Blanchettová.

Článek

Blanchettová o roli jedná, podle dostupných informací ještě definitivní smlouvu nepodepsala. Točit se každopádně začne za dva měsíce. Herečka naposledy zazářila ve filmu Babel, který se stal nejen komerčně úspěšným, ale získal si i kritiky. Letos mu připadl Zlatý globus za nejlepší drama.

Indiana Jones byl jedním z největších trháků 80. let. Tehdy tato směsice oddechové akce, mystiky a střípků humoru zafungovala na diváky po celém světě a Harrison Ford se stal jejím symbolem. O tom, že se natočí čtvrtý díl, se spekulovalo dlouhá léta.

Ford mezitím zestárl, ale tvrdí, že ve filmu bude stejně akční jako dříve. Za projektem stojí i další stará známá jména: George Lucas a Steven Spielberg. Scénář napsal autor Jurského parku David Koepp. Co více si mohou fanoušci Indianových dobrodružství přát?

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám