Hlavní obsah

TV tip: Homolka, tobolka a šílená Audrey Tautou

Novinky, Stanislav Dvořák

Z víkendového televizního programu upozorňujeme na filmy Má mě rád, nemá mě rád s Audrey Tautou, Válka policajtů s Gérardem Depardieuem, či českou klasiku Homolka a Tobolka.

Článek

Má mě rád, nemá mě rád

Půvabná Audrey Tautou trochu jinak. Ne, že by v tomto filmu byla méně hezká než v Amélii z Montmartru, jen je poněkud psychopatická.

Milá studentka Angelika zbožňujě sympatického kardiologa Loika a jeho manželství nevnímá jako problém. Stačí jedna květina a pár má před sebou tu nejromantičtější budoucnost. Má to jen malou vadu, její vyvolený o tom vůbec neví. Nevinně vyhlížející Angelika manipuluje a terorizuje své okolí v debutu scénáristky a režisérky Laetitiy Colombaniové.

(Má mě rád, nemá mě rád, ČT1, Ne 22:20)

Válka policajtů

Stará dobrá francouzská krimi o prohnilých policajtech v novějším balení z roku 2004. Režisér Olivier Marchal, bývalý policista, natočil příběh na základě skutečných událostí a situoval ho na slavné Nábřeží Zlatníků 36, do sídla pařížské policie. Policisté Léo Vrinks a Denis Klein mají rozdílné představy o policejní práci. Která zvítězí? Hrají Daniel Auteuil, Gérard Depardieu či André Dussolier.

(Válka policajtů, Nova, So 22:15)

Homolka a Tobolka

Už jsou zase tudy! Děda, bábi, Ludánek, Heduš a děti se vrací v dalším pokračování osudů rozhádané rodiny Homolkových. Fórů je i ve třetím díle dostatek, i když film není tak vybroušený jako první dva.

(Homolka Tobolka, Nova, So 16:40)  

Anděl 2006

V sobotu budou v ostravské ČEZ Aréně předány hudební ceny Anděl. Moderátorem bude herec a zpěvák Richard Krajčo. Během večera vystoupí řada kapel a zpěváků, například Divokej Bill, Aneta Langerová či Jana Kirschner. Letos pořadatelé oslovili téměř 600 novinářů a dalších odborníků ze světa české populární hudby. Prvního kola hlasování se zúčastnilo 300 z nich. Ceny Akademie populární hudby se letos budou udělovat ve 23 kategoriích. 

(Anděl, ČT1 So 20:00)

Anketa

Který pořad je nejlepší?
Má mě rád nemá mě rád
18,2 %
Válka policajtů
7,7 %
Homolka a tobolka
69,6 %
Anděl 2006
4,5 %
Celkem hlasovalo 3200 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám