Hlavní obsah

Tak trochu jiné Commando: Ben Stiller a Jack Black válčí

Komik Jack Black podepsal smouvu na roli obézního a na drogách závislého ztroskotance v komedii Bena Stillera Tropic Thunder. Film si bude utahovat z velkolepých hollywoodských válečných trháků a hlavně z herců.

Článek

Komedie, která si dělá legraci z "hrdinných" hereckých hvězd nucených stát se opravdovými vojáky, navíc spojená se jmény Stiller a Black, by nemusela dopadnout nejhůř. 

Scénář napsal Justin Theroux (objevil se např. v Zoolanderovi) a zápletka spočívá v tom, že skupina rozmazlených herců, která hraje válečné hrdiny, se dostane do situace, kdy musí skutečně bojovat v pralese. Bude mezi nimi Stiller (současně režíruje), Robert Downey Jr.  jako "Kirk Lazarus, nejlepší herec své generace" nebo Jay Baruchel.

Nejde o první spolupráci komediálních expertů Blacka a Stillera. Do kin má brzy dorazit také Pick of Destiny, film volně inspirovaný příběhem Blackovy skupiny Tenacious D. Jack Black si získal slávu ve filmu Škola rocku rolí potrhlého losera milujícího hudbu, ale neoplývajícího výjimečným talentem. Jeho neúspěšný rocker, který odmítá dospět a všechno má "na háku", se zalíbil širokému publiku a následovaly další komedie. Ve filmu Pick of Destiny hraje také jeden z rockových "dinosaurů" 70. let Meat Loaf.

Reklama

Výběr článků

Načítám