Hlavní obsah

Návrat Van Halen krachuje, Eddie jde do léčebny

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Američtí rockeři Van Halen na tento rok ohlásili velký comeback v původní sestavě, ale zhruba dva měsíce poté projekt krachnul. Eddie Van Halen přiznal v dopise fanouškům, že musí jít do léčebny a neví se na jak dlouho.

Článek

Eddie Van Halen napsal na svých internetových stránkách, že si moc váží všech fanoušků, a protože teď není schopen vydat ze sebe to nejlepší, raději odchází do léčebny. Neuvedl, jak dlouho tam bude, jen vzkázal , že se těší na budoucí setkání. 

Skupina Van Halen vznikla v roce 1974 a stala se symbolem stadiónového rocku. Kytarista Eddie Van Halen je jedním z nejžádanějších v Americe, spolupracoval snad s každým, včetně Michaela Jacksona. Masově proslulé jsou zejména písničky Jump a Ain´t Talkin About Love. Kapelu ale provázely osobní spory a rozpadla se. 

Koncem minulého roku se bývalý zpěvák Van Halen David Lee Roth dohodl se zbytkem skupiny na návratu a velkém letním turné. Teď je ale kapela opět v troskách.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám