Hlavní obsah

Zoufalá manželka prozradila děj dopředu, producenti zuří

Eva Longoriová, hvězda amerického seriálu Zoufalé manželky, který sbírá jednu televizní cenu za druhou, prozradila v přímém televizním přenosu, co se v příběhu stane. Producenti jsou z této zoufalé manželky opravdu zoufalí.

Článek

Krásná herečka a modelka prokázala, že rychleji mluví, než přemýšlí. V seriálu hraje rozmazlenou, namyšlenou Gabrielle Solisovou, bývalou modelku, která se nejvíce bojí těhotenství, protože by jí zkazilo postavu.

Nedávno Longoriová vystoupila v televizní talk-show The View a odvyprávěla obsah přísně tajených budoucích dílů. Když se jí zeptali, na co se můžou diváci těšit, řekla, že se nepotvrdí zvěsti o rozchodu její postavy s manželem Carlosem a budou se čím dám tím více hádat. V dalších dílech ale přijde překvapivé milenecké smíření.

Jak uvádí server Hollywood, televizní bossové byli vzteky bez sebe, když to slyšeli. Dokonce prý vydali zvláštní nařízení pro scénáristy, producenty, režiséry a další zaměstnance, kteří se na seriálu podílejí. Už nikdy nemají Longoriové nic o seriálu říkat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám