Hlavní obsah

Aneta už točí novou desku

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První vítězka soutěže Česko hledá Superstar Aneta Langerová pilně pracuje na svém novém albu, které má vyjít v květnu. Bude na něm deset původních skladeb, část napsala sama zpěvačka.

Článek

Debutové album Anety Langerové Spousta andělů mělo značný komerční úspěch. Teprve druhá deska ale rozhoduje o tom, kdo je v pop-music skutečná hvězda a kdo upadne v zapomnění.

"Album se připravuje k vydání na květen tohoto roku. Přinese minimálně deset původních skladeb, autorkou většiny repertoáru je sama zpěvačka, spoluautory se u několika nahrávek stali Michal Hrůza (pro Anetu napsal hit Voda živá), a.m. almela (kytarista koncertní skupiny Anety Langerové), Lukáš Klofec (zpěvák skupiny Lety mimo) a Robert Nebřenský," uvedla Zdeňka Selingerová z firmy Sony BMG.

Producentem alba je Jan P. Muchow, o finální mix nahrávky se postará Dušan Neuwerth (mj. Tata Bojs, Kryštof) ve studiu Soundsquare.

První písnička, která spatří světlo světa, se jmenuje Malá mořská víla a v rádiích se začne hrát už 1. března. Od 1. do 15. března bude exkluzivně distribuována na hudebním portálu www.i-legalne.cz. Na podzim vyjede Aneta s novým materiálem na turné.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám