Hlavní obsah

Depp namluví postavu v animovaném filmu podle Charlese Bukowského

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podle serveru TMZ.com se chystá animovaný film podle povídek Charlese Bukowského a hlavní roli v něm má namluvit "pirát" Johnny Depp.

Článek

Vypadá to na jeden z největších úletů v animovaném filmu. V žádném případě to nebude pohádka pro děti, avizují tvůrci. Za projektem podle serveru stojí animátor a producent maďarského původu Gábor Csupo, který se ze začátku podílel i na seriálu Simpsonovi.

Johnny Depp bude mluvit hlavní postavu a navíc snímek i produkovat ve své vlastní firmě Infinitum Nihil.

Film se má jmenovat How the Dead Love a je založen na čtyřech povídkách slavného amerického básníka a prozaika Charlese Bukowského, jehož syrové texty stále oslovují nové generace čtenářů. Bukowski se stal proslulý kombinací hippícké divokosti, morbidního humoru i filozofické hloubky.

Životem plným alkoholu a neuspořádaných vztahů se ženami dodal svým knížkám punc autentičnosti. Mezi nejslavnější patří Poštovní úřad, Všechny řitě světa i ta má, Faktótum nebo Škvár. Které jeho povídky budou zfilmovány, server neuvádí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám