Hlavní obsah

Jacksonův podivný comeback: bojí se zpívat naživo?

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Michael Jackson se po dlouhé době odvážil vrátit do USA, tvrdí, že natáčí desku, ale přitom se bojí zpívat. Má vyjet na podivné turné do Japonska, na kterém si vymínil, že nemusí zpívat - bude jen s fanoušky večeřet, sledovat videoklipy a konverzovat.

Článek

V poslední době se mu svět spíše vysmívá, ale v minulosti byl neohroženým králem popu a jeho staré písničky jsou nezapomenutelné. Jak je možné, že to s ním jde tak z kopce?

Podle zahraničních serverů se Jackson v těchto dnech pohybuje po USA a také krátce hovořil s tiskovými agenturami. Vůbec neodpovídal na otázky, jen přečetl prohlášení o tom, že pojede do Japonska, že miluje japonské fanoušky a že se cítí dobře. Na svém bizarním turné bude s fanoušky večeřet, poslouchat hudbu a jednu minutu s ním smějí mluvit - za to zaplatí v přepočtu až 70 000 korun!

Koncem minulého roku Jackson převzal v Londýně diamantovou desku udělovanou interpretům, kteří prodají více než 100 miliónů alb. Celé vystoupení ale působilo tragikomicky. S dětským sborem zazpíval jen část charitativního singlu We Are The World a působil nejistě hlasově i chováním.

Některým fanynkám bylo do breku, když ho viděly. Martina Chavez, která kvůli jediné písničce přijela až z Birminghamu a zaplatila 180 Euro za vstupenku a cestu, měla slzy na krajíčku: "Jacko vypadal jako smrt a zazpíval tři verše." Jackson tvrdí, že se vrátí na výsluní s novou řadovou deskou, kterou natáčí v Bahrajnu.

Anketa

Myslíte, že už je Jackson definitivně odepsaný?
Ne
17,7 %
Ano
79 %
Nevím
3,3 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 10141 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám