Hlavní obsah

Fanoušci mohou znovu vybrat vítěze Superstar, vydavatel protestuje

Novinky, Stanislav Dvořák

Vydavatel připravovaného CD Zbyňka Drdy, který vyhrál v soutěži Česko hledá Superstar, protestuje proti hlasování na koncertech finalistů.

Článek

Vydavatelství Sony BMG ve středu vydalo tiskovou zprávu k hlasování v průběhu koncertního programu Starsflight. Vůbec se mu nelíbí, že lidé si tam volí novou "Superstar" a Zbyněk Drda upadá do pozadí. 

"Po přečtení scénáře k turné s názvem Starsflight jsme nuceni konstatovat, že divácké hlasování v průběhu koncertního večera porušuje pravidla soutěže, především tím, že zpochybňuje pozici vítěze a to v období třech měsíců, kdy nový vítěz jako první připravuje a vydává album. Celý program nezpochybnitelně přímo na formát úspěšné televizní soutěže navazuje, přináší soutěžní prvky, účinkující i porotce," sdělila Novinkám Zdeňka Selingerová ze Sony BMG.

Firma už o problému informovala společnost Nova Art, která finalisty minimálně po dobu tří měsíců po skončení soutěže zastupuje a je oficiálním držitelem licence, jenž byla udělena držiteli licence 19 Management a Fremantle Media a agentury Liberty One a Naspa, které koncerty realizují. Samotnému Drdovi je to prý jedno. Zastává názor, že on už stejně vyhrál a nabádá fanoušky, aby hlasovali pro jeho kolegy.

Reklama

Výběr článků

Načítám