Hlavní obsah

The Police zahrají živě na Grammy

Novinky, Stanislav Dvořák

Při předávání cen Grammy 11. února se diváci dočkají výjimečné události. Skupina The Police, která se po dlouhé době vrací na scénu, přislíbila živé vystoupení.

Článek

Fakt, že se skupina dala dohromady, potvrdil minulý týden zpěvák Sting. "V letošním roce uplyne třicet let od založení skupiny, takže by bylo příjemné to nějak společně oslavit. Ještě nemáme konkrétní představu, ale jednáme," uvedl Sting.

Sting alias Gordon Mathew Sumner, kytarista Andy Summers a bubeník Stewart Copeland koncertovali naposledy v roce 1986. V 80. letech patřili k absolutní světové špičce a dodnes znějí v éteru především hity Roxanne a Every Breath You Take. Chytlavé motivy z druhé jmenované písničky si vypůjčují i různí hip-hopeři a DJové pro své remixy.

Sting má za sebou i velmi úspěšnou sólovou kariéru, ale věrní fandové vědí své: Police jsou prostě Police. Pro videoklip Roxanne klikněte zde

Reklama

Související témata:

Související články

Sting potvrdil plány na comeback skupiny Police

Britská rocková formace The Police se letos s největší pravděpodobností dá znovu dohromady. Po několikatýdenních spekulacích o možném "znovuzrození" legendární...

Výběr článků

Načítám