Hlavní obsah

Nová CD - Petr Poláček, In Extremo, Dreamgirls i Olympic

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tento týden vychází druhé album Petr Poláčka Nemůžu zapomenout, výběr best of německých In Extremo, nebo soundtrack k muzikálu Dreamgirls, který právě získal Zlatý globus.

Článek

Petr Poláček: Nemůžu zapomenout

Po úspěchu svého debutu vydává finalista první řady české SuperStar Petr Poláček druhé album. Petr má za sebou velmi rušný rok, učinkoval v muzikálech Tři mušketýři a Kleopatra. Album připravil s producentem Honzou Gajdošem v moderním rockovém soundu, ale nezapomněl ani na balady a ploužáky. Kromě pilotních singlů Swear Enough a Přátelé je na albu nepřeslechnutelná cover verze hitu Hvězdičko blýskavá.

Popron 

In Extremo: Kein Blick Zurück/Best of

Němečtí In Extremo letos slaví své desáté narozeniny a jako dárek sobě i svým fanouškům přináší Best Of. In Extremo dostali přezdívku "Rammstein s dudami" a to sedí - jejich živá show jsou pověstná svou propracovanou hudební show kombinující metalovou hudbu s hrou na středověké nástroje, velkou pódiovou výpravou a množstvím ohnivých pyroefektů. S velkým úspěchem vystoupili v prosinci ve Zlíně a v roce 2007 by měli vystoupit i na regulérním festivalu Masters Of Rock.

Universal Music 

OST: Dreamgirls

Filmová verze legendárního broadwayského muzikálu právě získala Zlatý globus v kategorii muzikál a komedie. Spousta písniček ve stylu rhythm and blues a hvězdné obsazení Beyonce Knowlesové, Jamieho Foxxe a Eddieho Murphyho jen podtrhuje zajímavost tohoto snímku, který vznikl pod režisérským dohledem Billa Condona. U nás mají Dreamgirls premiéru koncem února.

Sony BMG

Snoop Dogg: Blue Carpet Treatment

Přední rapper Snoop "Doggy" Dogg vydává nové album, kterému předchází singl Vato. Produkce alba se ujali Dr.Dre, Timbaland, Rick Ross a The Neptunes. Mezi hosté se objevil Stevie Wonder, Ice Cube, The Game, Brandy, R.Kelly a další. The Blue Carpet Treatment bude navazovat na Snoopovo úspěšné album z roku 2004 RG.

Universal Music 

Olympic: Prázdniny na Zemi

Toto CD nabízí již šesté pokračování edičního projektu, shrnujícího všechna studiová alba Olympicu, doplněná poctivou dávkou singlových a jiných bonusů. Skupina se na Prázdninách na Zemi představila poprvé se syntezátory v opravdu rovnocenné roli, s velmi výpravnou scénou, projekcí speciálních diapozitivů a dobře promyšleným námětem i texty, aniž by se ztratila proslulá melodická účinnost Jandových hitů. V exkluzivním obalu najdete sadu fotografií i dobu definující průvodní text Jaromíra Tůmy.

Supraphon 

Reklama

Výběr článků

Načítám