Hlavní obsah

Zuna se vrací, bude moderovat na Primě

Právo, jp
PRAHA

Televize Prima pustí v únoru na obrazovku další nový pořad. Půjde o soutěžní show Ber nebo neber, která se na zahraničních televizích vysílá pod názvem Deal or No Deal. Jejím průvodcem se stane Pavel Zuna, bývalý moderátor Televizních novin Novy.

Článek

Zunovi se návrat na obrazovku a nová soutěž líbí. "Byl jsem velice mile překvapen z průběhu generální zkoušky. Natáčeli jsme dva díly, a ač byli soutěžící kompars, tak jsme oni, publikum i já prožívali neskutečné napětí a nemohli se dočkat výsledků. Pevně věřím, že stejně tak příjemná, pohodová, a hlavně napínavá budou první dvě natáčení, která mě čekají v těchto dnech," sdělil v úterý Zuna novinářům.

V soutěži nejde o znalosti, ale o intuici správně riskovat. "Půjde o hru nervů, odhadu soutěžícího, jeho schopností správně se rozhodnout a určit okamžik, kdy se vyplatí riskovat. Hráč může vyhrát až pět miliónů korun. Ale může také odejít pouze s jednou korunou českou v ruce. To vše nikoli díky encyklopedickým znalostem, ty nejsou principem pořadu. Vše jen díky štěstí a umění ve správný čas správně zariskovat," přiblížila nový pořad mluvčí Primy Jana Malíková.

Na Zunu padla volba, protože splňoval více požadavků kladených na moderátora takového pořadu. "Pro televizní pořad tohoto typu je velmi důležitá osobnost moderátora. Zuna je ideální volbou. Má velkou televizní zkušenost a splňuje přesně předpoklady pro moderování takové hry. Je silnou osobností, má smysl pro gradování, bude dobře komunikovat se soutěžícími a má cit pro vystižení momentu, kdy je potřeba ukázat hráčům přívětivou či přísnější tvář," chválil Zunu šéfredaktor vlastní tvorby Primy Rostislav Uher, který se Zunou pracoval na Nově na dokumentární reality Výměna manželek.

Soutěž, která se vysílá ve více než 27 zemích světa, se natáčí v pražském areálu Avia Letňany a pro Primu ji vyrábí společnost TV Barrandov, jedna z nových televizí, která chce vstoupit do digitálního éteru a čeká, jak dopadnou tahanice a soudy kolem udělení licencí k digitálnímu televiznímu vysílání.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám