Hlavní obsah

Část hvězd seriálu Přátelé bude opět točit spolu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hlavní ženské hvězdy seriálu Přátelé Courtney Coxová a Jennifer Anistonová se znovu chystají spojit síly. Zatím to nebude v pokračování Přátel, ale v novém televizním seriálu, který se jmenuje Dirt.

Článek

Coxová a Anistonová se už delší dobu přátelí a první z nich proto hodně stála o to, aby svou starou známou "zapojila". Zatím ji přesvědčila k jednorázovému výstupu ve svém novém seriálu.

Není známo moc detailů, jen to, že Coxová má hrát Lucy Spillerovou, tvrdou šéfku bulvárního magazínu, a v seriálu má vystupovat také "schizofrenní paparazzi" a jakýsi herec.

Role pro Anistonovou se teprve vymýšlí. "Pořád se bavíme o tom, co by měla hrát za roli. Měla by hrát sama sebe, nebo jí něco skvělého napíšeme?" uvažuje Coxová.

Přátelé se netočí kvůli mužským protějškům

Minulý rok americká média hodně spekulovala o tom, že se tajně připravuje návrat Přátel, ale oficiálně stále nebylo nic potvrzeno. Anistonová podle serveru Hollywood.com několikrát zopakovala, že jí Přátelé chybějí a že by je ráda obnovila. Podobný názor má i Lisa Kudrowová.

Zatímco tiskový mluvčí společnosti Warner stále říká, že se "absolutně nic nepřipravuje", několik dalších lidí z branže potvrdilo, že seriál se skutečně měl natáčet, ale problém je v nejmenovaném herci. Jedna z mužských hvězd (server neuvádí kdo) prý blokuje projekt všem ostatním. Herec odmítl velice tučný obnos nabízený za další sérii. Hovořilo se o více než miliónu dolarů za pilotní díl.

Reklama

Související články

TV: Anistonová chce dát Přátele dohromady

Hollywood neustále vypouští zprávy o obnovení Přátel, jednoho z nejvtipnějších sitcomů v dějinách televize. Jennifer Anistonová znovu řekla, že by natočila...

Výběr článků

Načítám