Hlavní obsah

Johnny Depp jedná o roli Freddieho Mercuryho

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Johnny Depp (Piráti z Karibiku) jedná o tom, že by ztvárnil legendárního zpěváka Freddieho Mercuryho. Prozradil to kytarista Brian May, který připravuje snímek o skupině Queen.

Článek

První zmínka o filmu se objevila už loni v listopadu na serveru RollingStone a o Deppovi se spekulovalo od samého počátku. Nyní Brian May potvrdil, že s ním jedná.

"Jednání jsou v raném stádiu," uvedl May, který chce film údajně zrealizovat s Tribeca Productions Roberta De Nira. "Johnny Depp je fantastický. Byl by důstojným přestavitelem Freddieho," dodal.

Depp je momentálně jedním z nejúspěšnějších amerických herců, jeho Piráti z Karibiku se stali kasovním trhákem a v roce 2007 má přijít do kin další díl. Kromě toho plánuje natočit film se Sachou Baronem Cohenem alias Boratem v režii Tima Burtona. Jeho velké mínus ovšem je, že narozdíl od Borata vůbec nevypadá jako Freddie Mercury. 

Anketa

Líbil by se vám Depp jako Mercury?
Ano
89,2 %
Ne
10,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 1559 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám