Hlavní obsah

První interaktivní horor v Česku

Právo, ČTK, far

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Režisér Marcel Bystroň (tvůrce filmu Po hlavě do prdele) připravuje ojedinělý projekt s názvem Zahradník, prý první interaktivní horor na světě, kdy diváci v kinech i prostřednictvím DVD přehrávačů budou sami rozhodovat o notné dávce strachu.

Článek

Zájemci jej budou moci sledovat v 18 zemích na třech kontinentech. Čeští diváci jej budou moci sledovat od 18. ledna příštího roku.

"Člověk si může vybrat herecké obsazení, ale také stupeň brutality i dějové linie," řekl Bystroň a upřesnil, že film, který vznikl podle režiséra jako zakázka z USA, má celkem 96 verzí, z toho 48 v češtině i v angličtině. V kinech budou diváci vybírat hlasováním, na DVD budou volit z menu.

Děj filmu se točí kolem party mladých lidí. Po divoké zábavě se rozhodnou projet na jachtě a vykoupat se. Když se jedna z dívek ztratí, začíná boj o přežití. Hereckou příležitost dostali mimo jiné Alexandr Nikitin, účastník reality show VyVolení, moderátorka počasí Lucie Váchová nebo vítězka soutěže krásy Česká miss Renata Langmannová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám