Hlavní obsah

Müller pravděpodobně trpí maniodepresivní psychózou

Právo, ivi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRATISLAVA

Podle deníku Nový čas trpí slovenský zpěvák Richard Müller (45) maniodepresivní psychózou. Údajně už před rokem začal navštěvovat vdovu po herci Júliu Satinském, která je známou psychiatričkou.

Článek

"Nemůžu vám nic potvrdit ani vyvrátit. Lidé, kteří se ke mně chodí léčit mi důvěřují a já je v tomto směru respektuji," uvedla Viera Satinská. Zdravotní potíže mohou být příčinou zpěvákova náhlého rozhodnutí ukončit kariéru. Podle blízkých lidí je Müller stále podrážděný a často ztrácí nad sebou kontrolu. Před časem se na zkoušce zamotal do kabelu od kytary a začal na členy své kapely křičet, že je neplatí za to, aby byl na pódiu nepořádek.

Podle Nového času má zpěvák nastoupit na léčení v psychiatrické léčebně ve Velkém Záluží. K jeho zhoršujícímu zdravotnímu stavu přispělo pravděpodobně dlouhodobé užívání drog. "Je to na něm vidět. Neustále je podrážděný, následně smutný. Velmi rychle střídá nálady," řekl zpěvákův známý. Müller v neděli oznámil, že končí se zpěvem. "Největší umění je odejít. Děkuji vám všem, bylo to krásný, ale bylo toho dost," řekl. 

Reklama

Související témata:

Související články

Richard Müller měl srdeční zástavu

Slovenský zpěvák Richard Müller měl minulý týden vážné zdravotní problémy, když mu po přistání na pařížském letišti při návratu ze Spojených států téměř...

Richard Müller: Končím se zpěvem

Slovenský zpěvák Richard Müller (45) řekl televizi Markíza, že končí se zpěvem. K tomuto rozhodnutí prý dospěl už před nějakým časem. "Největší umění je umění...

Výběr článků

Načítám