Hlavní obsah

Borat se vrátí v novém filmu Bruno

Novinky, Stanislav Dvořák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Britský komik Sacha Baron Cohen alias Borat sotva přišel do českých kin a už má plány na další film. Podle serveru Spiegel mu společnost Universal Pictures vyplatila tučnou zálohu na snímek Bruno.

Článek

Film má přijít do kin v roce 2008 a opět by mělo jít o fiktivní dokument, jen místo kazašského reportéra bude tentokrát hlavním hrdinou homosexuální módní nadšenec Bruno. Tuto postavu už Cohen v minulosti používal v televizi. Může ale narazit na jeden problém: jak lidi nachytá, když ho nyní každý pozná?

Velkou neznámou je také výsledek soudních sporů, kterým čelí. Borat sice vydělal v kinech 100 miliónů dolarů, ale žalují ho rumunští vesničané, američtí studenti a další lidé, kteří se cítí filmem Borat zesměšněni a podvedeni a chtěli by si z miliónového koláče ukousnout.

Reklama

Související témata:

Související články

Přichází komedie roku: Borat

Do kin přichází film Borat. Prý je sprostý, xenofobní, zlý, rasistický, urážlivý a navíc je to podvod. Budete ho milovat!

Kazach navrhuje Borata na vyznamenání

Čelný kazašský spisovatel Sapabek Asip-uly navrhl, aby herec Sacha Baron Cohen, představitel postavy Borata, dostal státní vyznamenání Kazachstánu. Cohenova...

Výběr článků

Načítám