Hlavní obsah

Kylie Minogue se po těžké nemoci vrátila na pódium

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Australská popová hvězda Kylie Minogue v sobotu zazpívala naživo v Sydney. Bylo to její první vystoupení po prodělané léčbě rakoviny prsu, která jí byla diagnostikována loni v květnu.

Článek

Oblečená v róbě z růžového peří od hlavy k patě od módního návrháře Johna Galliana, s vysokým pernatým chocholem na hlavě, zahájila koncert v zábavním centru v Sydney svými nejpopulárnějšími songy a poté se pustila do britské písničky Better the Devil You Know. Během vystoupení se zaskvěla v kostýmech od návrháře Garetha Pugha, Karla Lagerfelda, Emilia Pucciho a módního salonu Dolce & Gabbana.

Téměř vyprodaný koncertní sál zaplnilo na 10000 zpěvaččiných fanoušků včetně rodičů s dětmi, mladičkých teenagerů či bohémů v černých baretech. Nechyběla ani skupina gayů v růžových přiléhavých kalhotách s růžovými boa kolem krku, kteří během let udělali z Minogue svou modlu.

Pouhých 152 centimetrů vysoká zpěvačka své fanoušky nezklamala. Při vystoupení na velké pódiu ve stylu art deco ji doprovázelo 13 tanečníků. Pro show dorazil z pařížského divadla Lido nákladní automobil z poloviny naplněný peřím, o efekty se postarala také video a laserová show za deset miliónů australských dolarů (téměř 170 miliónů korun).

Minogue uspořádá v Austrálii 20 vystoupení, z toho šest ve svém domovském Melbourne, poté bude pokračovat v turné v zahraničí a 2. ledna by měla vystoupit v Británii. Po boji s rakovinou, během kterého byla operována v australském Melbourne a poté se podrobila chemoterapii v Paříži, pojmenovala droboučká zpěvačka své koncertní turné Showgirl Homecoming Tour (Návrat revuální umělkyně domů).

Musela ubrat páru

Kvůli prodělané nemoci ale byla nucena "ubrat páru" a omezit předchozí velkolepé a náročné show. "Skutečně nemohu dělat to co doposud," potvrdila Minogue tento týden v rozhovoru s novináři v Sydney, když uváděla na trh svůj vlastní parfém s názvem Darling. "Nemohu nosit tytéž kostýmy. Jak bych také mohla po roce a půl... když už nejsem tatáž osoba?"

Během rekonvalescence ve Francii, kde žije její přítel, francouzský herec Oliver Martinez, napsala knížku pro děti nazvanou The Showgirl Princess. V posledních měsících se Minogue, z níž se stala mezinárodní celebrita, tu a tam objevila na veřejnosti - poskytla například televizní interview, podepisovala knihu v Londýně a zúčastnila se módní přehlídky salonu Dolce & Gabbana v italském Miláně. Vzhledem k prodělané rakovině však dynamická zpěvačka uvažuje o zmírnění životního tempa.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám