Hlavní obsah

Ze soutěže StarDance vypadla Helena Zeťová

Právo, jp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Nepomohly jim krásné šaty, pěkná hudba ani ladné kroky. První taneční pár, který se z rozhodnutí diváků rozloučil v sobotu večer s taneční soutěží České televize StarDance, vytvořila zpěvačka Helena Zeťová a taneční trenér Eduard Zubák.

Článek

Heleně bylo vyhození ze soutěže líto kvůli tanečnímu partnerovi, sama prý má jiné práce dost, řekla novinářům po skončení přenosu. Proč se nelíbila? Nepřijali ji diváci v roli taneční princezny, protože ji mají zafixovanou jako tvrdou rockerku? Možná i to.

"Nechodila jsem nikdy do tanečních, nenosím vysoké podpatky kvůli zborcené klenbě a mé výšce. Měřím 180 cm, " přiznala Helena. Ráda ale posiluje na lyžích v zimě i v létě, takže kvůli fyzické kondici určitě neprohrála. Má ráda tance jako je čača a samba.

Její tanečník Eda působí jako trenér v pražském tanečním klubu Heller již deset let. Jeho specializací je flamengo. Je mistrem ČR 2006 v profesionálech v latinskoamerických tancích, vicemistrem republiky v salse a finalistou mistrovství republiky deseti tanců.

 "Tanečky", jak soutěži říkají lidé z vedení ČT, sledovalo podle měření  sledovanosti ATO - Mediareseach 1,65 miliónů lidí. Prohrály ve sledovanosti těsně filmem Román pro ženy, který v ten samý čas dávala TV Nova. Na něj se dívalo 1,96 miliónu lidí. 

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám