Hlavní obsah

Zloději hodili cizince z mostu do Vltavy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Ve Vltavě skončil 21letý cizinec, kterého tři neznámí zloději okradli v neděli na Hlávkově mostě v Praze. Nejprve mu vzali peněženku, a když se mladík bránil, hodili jej z mostu do řeky. Zdravotníci ho našli na břehu se zlomenou pánví a řadou pohmožděnin.

Foto: Josef Zajíc

Letiště ve Frýdlantu nad Ostravicí.

Článek

"Anglicky hovořící muž se procházel po mostě, když jej obstoupili tři neznámí muži a anglicky po něm požadovali peníze. Několikrát jej udeřili do obličeje. Napadený se bránil, tak jej prostě shodili přes zábradlí do Vltavy," popsala útok mluvčí pražské policie Eva Miklíková.

Cizinci se podařilo doplavat na břeh. Záchranáře na něj upozornil anonymní telefonát. "Našli ho, jak sedí na schodě po pravé straně Hlávkova mostu u tamní diskotéky. Odvezli ho do nemocnice, kde byl operován," pokračovala Miklíková.

Popis pachatelů

Případ vyšetřují kriminalisté z Prahy 7, kteří po násilnících pátrají.

"Jednomu z nich mohlo být mezi 20-25 lety, byl asi 2 metry vysoký, měl krátké světlé vlasy, dlouhé kalhoty a na ruce měl mít tetování v podobě dvou zkřížených mečů. Druhý z mužů mohl být přibližně stejně starý, vysoký byl asi 180 centimetrů, měl hnědé vlasy sahající po ramena a na sobě měl rifle a bílé triko. Popis třetího útočníka není úplný," zakončila mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám