Hlavní obsah

Zloděj vzal pošťačce dopisy a schovával je v parku

Novinky, mik
Praha

Pracovnici pošty okradl v pražské Konšelské ulici zloděj o poštovní tašku s dopisy. Stalo se tak v úterý odpoledne, kdy pošťačka sdělila informaci o loupeži městskému policistovi. Ten informoval operátora kamerového systému, který pomohl pachatele dopadnout. Informaci poskytla mluvčí pražské městské policie Irena Seifertová.

Zloděj ukradl doručovatelce dopisyVideo: Městská policie Praha

 
Článek

„Operátor kamerového systému si na kamerách všiml muže v bílém tričku a oranžových kraťasech, který utíkal směrem do parku Na Košince s poštovní taškou. Do pátrání se zapojily další dvě autohlídky městské policie. Jedna z nich spatřila v parku Na Košince osobu, která odpovídala popisu a měla u sebe modrou plátěnou tašku,” uvedla Seifertová.

Muž se přiznal a ukázal místa, kam tašku a dopisy poschovával. „Obsah z ní ukryl na různých místech v křoví parku,” řekla Seifertová. Policisté narazili i na mnoho otevřených dopisů.

Zloděj měl u sebe plátěnou tašku s rozbaleným dopisem, dvěma svazky klíčů a dvěma stříkačkami naplněnými neznámou látkou. Ve křoví se válelo mnoho otevřených dopisů.

Dvacetiletého mladíka si následně převzala hlídka Policie ČR.

Reklama

Výběr článků

Načítám