Hlavní obsah

Zloděj v Brně vyhrabal hydraulické kladivo zatížené bagrem, pak mu ale došly síly

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Kuriózní krádež vyšetřují policisté v Brně, kde pátrají po zloději, který se snažil odvézt ze stavby hydraulické kladivo. Sbíječku měli stavaři zatíženou lžicí od bagru, podle policie se zloděj k zařízení podhrabal. Kladivo ale nakonec odnesl jen o pár ulic dál, kde ho nechal ležet.

Foto: Policie ČR

Krádež hydraulického kladiva v Brně

Článek

Neznámý zloděj si vyhlédl staveniště v brněnských Bohunicích o víkendu, informoval v úterý mluvčí policie David Chaloupka.

Zloděj sebral ze stavby v Praze bourací kladiva za stovky tisíc. Natočila ho kamera

Krimi

„Chtěl odcizit hydraulické kladivo k bagru. Toto měli stavaři zajištěné proti odcizení uložením pod lžicí, zatíženou celou vahou bagru. Zloděj se tím nenechal odradit a ke kladivu se podhrabal,“ upřesnil mluvčí.

Foto: Policie ČR

Zloděj se ke kladivu podle policie podhrabal.

Podle policie se zloděj při hrabání zřejmě značně vysílil, protože lup stačil odtáhnout jen o pár ulic dále, ačkoliv na něj měl připravenou plastovou popelnici s kolečky.

Zloděj si ze stavby v Praze odvezl cenné nářadí, vzal si na to kolečko

Krimi

„V případě lepší fyzické kondice a tím úspěchu při zlodějské výpravě by zloděj mimo zdržení stavebních prací způsobil stavební firmě škodu ve výši 100 000 korun,“ dodal Chaloupka.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám