Hlavní obsah

Zloděj odnesl z rodinného domu ve Znojmě lup za 1,4 milionu korun

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Znojmo

Nezvykle vysokou škodu při krádeži v rodinném domě způsobil zloděj ve Znojmě, z domu odnesl věci a hotovost za celkem více než 1,4 milionu korun. Policie po pachateli pátrá.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Zloděj se vloupal do domu v ulici Jarošova ve Znojmě uplynulý víkend. Majitelé odjeli v pátek pryč, na krádež přišli při návratu v neděli odpoledne.

„Zloděj do domu vnikl po vypáčení vstupních dveří. Poté postupně prohledal místnosti a byl úspěšný. Na několika místech našel finanční hotovost, kterou obohatil o odložené rodinné šperky. Okradení majitelé se tak nakonec dopočítali až k částce přesahující 1,4 milion korun,” uvedla v pátek mluvčí policie Lenka Koryťáková.

Zloděj sebral z ordinace v Praze morfin a peníze, útěk podezřelého zachytila kamera

Krimi

Kriminalisté po pachateli pátrají, v případě svědectví se mají lidé ozvat na linku 158. V případě dopadení pachateli nebo skupině lidí hrozí obvinění z krádeže, poškození cizí věci a porušování domovní svobody, za což může soud uložit až osmiletý trest vězení.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám