Hlavní obsah

Žena nepřežila srážku tří motorek, policie hledá svědka z videa

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Strachotín

Okolnosti tragické srážky tří motorek vyšetřují kriminalisté na Břeclavsku, kde po nehodě na ploše nouzového letiště zemřela žena. Okamžiky před kolizí zachytila palubní kamera v autě. Na záběrech je důležitý svědek, kterého hledá policie, protože se měl pohybovat na místě srážky.

Tragická nehoda nehoda motorkářů na BřeclavskuVideo: Policie ČR

 
Článek

O případu v pátek informoval mluvčí policie Petr Vala, nehoda se podle něj stala na ploše nouzového letiště u Strachotína na Břeclavsku.

„Koncem dubna v odpoledních hodinách zde došlo k nečekanému střetu tří motocyklistů, po kterém na místě zůstali dva vážně zranění muži a jedna žena dokonce svým zraněním podlehla,” sdělil mluvčí.

Motorkář nabuzený pervitinem unikal policii i na jednom kole

Krimi

Policie vyslechla již téměř všechny důležité svědky, jeden ale stále chybí. „Policisté neznají totožnost neznámého jezdce na motorce, který místem kolize projížděl jen několik okamžiků před tragédií,” sdělil Vala.

Foto: Policie ČR

Policie hledá svědka tragické nehody na Břeclavsku

Na záznamu ze servisního vozidla, který zveřejnila policie k případu, je vidět dvojice motorkářů označených červeným kolečkem, kteří se pak při nehodě zranili, a člověk na motorce v zeleném kolečku, se kterým by vyšetřovatelé potřebovali mluvit.

Ke střetu došlo podle Valy krátce poté, kdy končí úvodní část záznamu, na kterém se motocykly rozjely. Samotný střet a ženu, která se na druhém konci letiště podle policie učila jezdit na motorce a stala se obětí nehody, kamera nezachytila.

Foto: Policie ČR

Tragická nehoda motorkářů na Břeclavsku

Člověk na motorce by podle vyšetřovatelů mohl svou výpovědí zásadním způsobem přispět k objasnění tragédie a policie s ním chce mluvit jako se svědkem.

„Pokud řidiče na motocyklu poznáváte, volejte tísňovou linku 158,” dodal mluvčí.

Policejní honička na Plzeňsku. Muž na kradené motorce nakonec havaroval

Krimi

Případ podle Valy neřeší dopravní policisté (nehoda se stala na letištní ploše, na kterou se nevztahují pravidla silničního provozu), ale kriminalisté, a to pro podezření z usmrcení z nedbalosti.

Reklama

Výběr článků

Načítám