Hlavní obsah

Žena, kterou srazilo auto na zastávce, zemřela

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Starší žena, kterou ve středu odpoledne vážně zranilo osobní vozidlo na zastávce autobusu, podlehla svým zraněním večer téhož dne. Událost se stala ve Stroupežnického ulici v Praze 5, nedaleko nákupního centra Carrefour.

Článek

"Naši záchranáři na místě ošetřili a na traumatologii Fakultní nemocnice Motol odvezli zhruba 78letou, vážně zraněnou ženu. Utrpěla zlomeninu pánve a otevřené zlomeniny obou bércových kostí. Nikdo další do nemocnice převezen nebyl," uvedla pro Novinky mluvčí pražské záchranné služby Simona Cigánková. Do čekajících lidí najela Škoda Fabia, kterou podle TV Nova řídil muž z Polska. Ten uvedl, že vůz je zcela nový a jel sním právě z autosalonu.

Nehoda stala na zastávce autobusu ve Stroupežnického ulici v Praze na Smíchově - proti známému obchodnímu centru Carrefour.  V místě je několik zastávek autobusů a pohybuje se zde po celý den velké množství lidí.

Záchranná služba na místo vyslala dvě sanitky a jedno lékařské auto.

Reklama

Výběr článků

Načítám