Hlavní obsah

Žena chtěla v ledové vodě spáchat sebevraždu

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KROMĚŘÍŽ

Rychlé volání svědků nejspíš zachránilo v pátek ráno život šestačtyřicetileté ženě, která chtěla v řece Moravě v Kroměříži spáchat sebevraždu. Díky rychlému zásahu přivolaných hasičů se podařilo ženu zachránit.

Článek

Po osmé hodině ráno dostali hasiči informaci od policie, které svědci volali, že v řece Moravě viděli ženu. Hasiči byli na místě do dvou minut od nahlášení události a ihned zahájili záchrannou akci.

"Žena stála po prsa ve studené vodě a chtěla spáchat sebevraždu. Hasiči bez váhání vstoupili do řeky a šestačtyřicetiletou ženu vytáhli na břeh, kde byly nalezeny i její osobní věci," řekl mluvčí zlínských hasičů Ivo Mitáček.

Po vytažení byla podchlazená žena předána do péče lékaře zdravotnické záchranné služby a následně odvezena do nemocnice k dalšímu nezbytnému vyšetření a hospitalizaci.

"Podobné případy řeší hasiči z Kroměříže i několikrát ročně a úspěšnost včasné záchrany lidských životů je mnohdy závislá právě na rychlosti volání svědků," doplnil mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám