Hlavní obsah

Žena a dítě zemřely už před požárem bytu v Poděbradech, muž při něm

– Poděbrady • Aktualizováno
Právo, Novinky, rap, ok

Žena a dítě, které našli hasiči minulý týden po požáru bytu v Poděbradech, zemřely ještě před jeho založením. Deníku Právo to v pátek řekl mluvčí policie Jakub Vinčálek. Požár zřejmě založil muž, který byt polil benzínem či naftou a který následně rovněž zemřel.

BEZ KOMENTÁŘE: Při požáru bytu v Poděbradech zemřeli tři lidéVideo: Novinky

 
Článek

„Podle předběžných výsledků pitvy zemřely žena a dítě ještě před vznikem požáru. Policisté případ zatím vyšetřují jako trestný čin obecného ohrožení, není ale vyloučeno, že bude překvalifikován,“ řekl Právu mluvčí policie Jakub Vinčálek. Jak oběti zemřely, policie sdělovat nechce.

Kriminalisté nevylučují, že došlo k dvojnásobné vraždě a sebevraždě. Pokud by se to potvrdilo, případ by policisté zřejmě odložili, protože pachatel zemřel.

Hasiči v pátek potvrdili, že požár byl založen úmyslně. „Vznikl úmyslně po polití bytu hořlavou kapalinou,“ uvedl mluvčí hasičů Petr Svoboda. [celá zpráva]

K požáru vyjeli hasiči v úterý odpoledne. S plameny ve třetím patře bojovalo osm jednotek, desítky lidí musely 11patrový panelový dům opustit. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám