Hlavní obsah

Zdrogovaný řidič v Trutnově nevěděl o světě. Byl bez bot a před policisty klečel

Trutnov

Co s člověkem mohou udělat drogy, ukazuje video od policie, které zveřejnila v pátek. Zdrogovaný muž, který měl drobnou nehodu v Trutnově, chvílemi nebyl schopen stát nebo si nazout boty.

BEZ KOMENTÁŘE: Zdrogovaný muž nebyl schopný s policisty mluvitVideo: Policie ČR

 
Článek

Čtyřicetiletý řidič vozidla Nissan Micra naboural do plotu a osvětlení v Rybově ulici v Trutnově již v polovině května. V pátek policie zveřejnila video a informaci, že znalecké zkoumání potvrdilo přítomnost metamfetaminu a THC v krvi šoféra.

Komunikace se zdrogovaným mužem byla pro policisty značně obtížná. „Řidič před policisty nejprve ležel v autě, poté na zemi, vydával různé zvuky neslučitelné s lidským chováním,“ uvedla mluvčí policie Šárka Pižlová.

Svědci podle policie uvedli, že nissan kličkoval po silnici a po nárazu pomáhala řidiči z vozidla spolujezdkyně. „Z výpovědi podezřelého vyšlo najevo, že si své počínání v Rybově ulici pamatuje, ale neví, zda se to stalo,“ vylíčila Pižlová.

Osmadvacetiletá spolujezdkyně, která byla rovněž pod vlivem drog, policistům po nehodě tvrdila, že auto řídila ona.

Šofér přišel o řidičský průkaz. Škoda byla vyčíslena na šest tisíc korun, naštěstí nebyl nikdo zraněn. „Muž je podezřelý ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky, za který mu hrozí až tři roky za mřížemi,“ shrnula mluvčí policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám