Hlavní obsah

Zdrogovaného řidiče na Domažlicku zradily sjeté gumy, ze zatáčky vyletěl na zahradu

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Štítary

Po smyku v zatáčce skončil v sobotu 26letý řidič na Domažlicku na zahradě přilehlého domu. Podle policie, která případ vyšetřuje, auto nesplňovalo technické podmínky a řidič byl navíc pod vlivem marihuany a pervitinu.

Foto: Policie ČR

Nehoda ve Štítarech na Domažlicku

Článek

Nehoda se stala v sobotu odpoledne na křižovatce v obci Štítary. „Šestadvacetiletý řidič osobního automobilu Ford Focus jedoucí ve směru od obce Svržno na obec Vítání nepřizpůsobil rychlost jízdy zejména svým schopnostem a vlastnostem vozidla,“ sdělila v pondělí mluvčí policie Dagmar Brožová.

Řidič podle policie nezvládl průjezd zatáčkou, na mokré vozovce dostal smyk, vyjel ze silnice a prorazil plot u domu, kde se na zahradě zastavil o ovocný strom.

Kličkující řidič vyděsil řidiče na D3. Překvapení policisté nestačili počítat přestupky

Krimi

Policisté zjistili, že ford nesplňoval technické podmínky. „Na obou nápravách se nacházely pneumatiky rozdílného výrobce a všechny pneumatiky byly sjety výrazně pod minimální stanovenou mez,“ upřesnila mluvčí.

Nehoda se obešla bez zranění. Alkohol u řidiče vyloučila dechová zkouška, pozitivní ale byl test na marihuanu a pervitin.

„Na vozidle vznikla škoda ve výši 10 tisíc korun, na oplocení 5000 a na stromu jeden tisíc,“ dodala Brožová.

Reklama

Výběr článků

Načítám