Hlavní obsah

Zavražděného našla žena na dvoře chalupy

Novinky, Petr Pokorný

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRACHATICE

Mrtvolu svého švagra ve značném stadiu rozkladu našla v pondělí žena na dvoře rekreační chalupy v osadě Nový Bor na Prachaticku. Policisté na místě zjistili, že muž byl zavražděn. "Jedná se o sedmapadesátiletého muže z Prahy, který byl pohřešován od poloviny října loňského roku, kdy byl naposledy spatřen právě na chalupě.

Foto: Radka Lankašová

Z radnice se valí dým.

Článek

Při ohledání mrtvého byly na jeho těle zjištěny zjevné známky násilí. Přesná příčina smrti a její pravděpodobná doba, bude známa až po dnešní soudní pitvě," sdělil v úterý Právu mluvčí jihočeské policie Dušan Klícha. V souvislosti s vyšetřovanou vraždou kriminalisté pátrají po dvaadvacetiletém Štefanu Oláhovi z Prachatic, který trvale žije v ulici Národní 1008. Jedná se o muže vysokého 175 až 185 centimetrů, štíhlé postavy. Hledaný má černé, krátce střižené kudrnaté vlasy a hnědé oči. Stejně tak kriminalisté pátrají po vozidle značky Volvo 480, stříbrné barvy, státní poznávací značky ADD 86-12, patřící zavražděnému muži. "Žádáme širokou veřejnost o pomoc a spolupráci při pátrání po hledaném Štefanu Oláhovi a po zmíněném vozidle. Jakékoli informace je možné sdělit na telefonní číslo 974 221 100, nebo na linku tísňového volání policie 158," poznamenal Klícha.

Podezřelý z vraždy

Štefan Oláh 22 let

trvale žije v Prachaticích,v ulici Národní 1008

vysoký 175 až 185 centimetrů

štíhlé postavy

černé, krátce střižené kudrnaté vlasy

hnědé oči

Foto v galerii.

Reklama

Výběr článků

Načítám