Hlavní obsah

Zákazníci kradli v brněnské lékárně, podezřelý nechal na pultu předpis s adresou

Muž a žena s dítětem v kočárku dvakrát za sebou navštívili lékárnu v centru Brna. Podle personálu po jejich návštěvách zmizelo zboží v celkové hodnotě přesahující 3000 korun. Nejen, že obě situace zachytila kamera, podezřelý 33letý muž navíc nechal na pultu lékařský předpis se svojí adresou, řekl v neděli mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

„Stejnou trojici si personál pamatoval už z předchozího dne, protože po její návštěvě údajně chybělo v regálech zboží za více než tisíc korun. Značkovou kosmetiku si prý tito zákazníci odnesli bez zaplacení i při své druhé návštěvě, tentokrát v hodnotě přesahující dva tisíce korun,” upřesnil Ghanem.

Lékárnici se její podezření potvrdilo, když si zpětně prohlédla kamerové záznamy z obou dnů. Požádala proto o příjezd hlídky městské policie a nahrávky jí pustila.

Lékárnice mohla strážníkům uvést i jméno, bydliště a další identifikační údaje podezřelého třiatřicetiletého muže. „Na pultu totiž zapomněl svůj recept, se kterým měl dorazit ještě v sobotu, aby si vyzvedl objednané léky,” dodal Ghanem s tím, že záznam kamery poslouží jako důkaz ve správním řízení.

Reklama

Výběr článků

Načítám