Hlavní obsah

Za rozčtvrcení dívky dostal vrah 13,5 roku vězení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Krajský soud v Praze poslal v úterý Tomáše Berana z Malých Číčovic u Prahy na 13,5 roku do vězení za brutální vraždu šestnáctileté dívky. Kromě vězení uložili soudci muži sexuologickou ochrannou léčbu. Spolužačku podle obžaloby předloni škrtil, bodal nožem a nakonec ji utopil. S mrtvou dívkou následně souložil, tělo pak rozčtvrtil a zakopal.

Článek

Původně se mladík ke všemu přiznal a události podrobně popsal. Pak ale začal vinit z činů svého známého, údajného narkomana Radka Totha. Tvrdil, že mu pomáhal dva dny po činu zakopávat na poli části dívčina těla.

Případ se odehrál v říjnu 2005 v Malých Číčovicích. Beran i jeho oběť tam žili. V původní výpovědi i při rekonstrukci činu Beran uvedl, že dívku zavraždil, když ji doprovázel domů.

Znalci zjistili u Berana sexuální poruchu se znaky sadomasochismu. Při činu byly podle nich jeho ovládací schopnosti podstatně sníženy, ale rozpoznávací schopnosti měl i přes vliv drog a alkoholu zachovalé.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám