Hlavní obsah

Z mostu na náplavku v centru Prahy spadl 18letý mladík

Novinky, jap

Policisté, hasiči i záchranáři vyjížděli v pátek před půlnocí k Jiráskovu mostu v centru Prahy, kde spadl z několikametrové výšky na náplavku osmnáctiletý mladík. Ten utrpěl při pádu řadu zranění a skončil v nemocnici.

BEZ KOMENTÁŘE: Mladík v Praze spadl z Jiráskova mostu na náplavkuVideo: Novinky

 
Článek

"Měli jsme hlášen pád muže z Jiráskova mostu u Tančícího domu na náplavku. Na místo vyjela jednotka z centrální stanice, která našla pod mostem krev. Mladík pak byl nalezen opodál, jak sedí na zídce," řekl Novinkám mluvčí hasičů Martin Kavka.

Proč mladík spadl z několikametrové výšky, není zatím jasné. Zda se jednalo o úmyslný skok, nebo o nešťastný pád, vyšetřuje policie. Ta také na místě hovořila s očitými svědky.

"K pádu mladíka z mostu vyjely tři naše posádky, tedy záchranářská, lékařská a inspektor provozu. V době našeho příjezdu na místo se již u mladíka nacházeli policisté. Osmnáctiletý muž utrpěl poranění horních končetin, zad, hýždí a pánve. Byl při vědomí, záchranáři mu zajistili žilní vstup a provedli imobilizaci. Poté mladého muže převezli na ortopedické oddělení vinohradské nemocnice," sdělila mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Mladík byl po celou dobu při vědomí a je mimo ohrožení života.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám