Hlavní obsah

Z brněnského divadla zmizel akordeon za 175 tisíc. Podezřelý neví, kam ho dal

Novinky, kub
Brno

Brněnská policie pátrá po akordeonu, který zmizel z divadla hudebníkovi ze Slovinska při zkoušce začátkem února. Bezpečnostní kamera zachytila muže, který z divadla s akordeonem zmizel. Ačkoliv policie již zná člověka podezřelého z krádeže, po hudebním nástroji stále pátrá, protože dotyčný neví, kam akordeon dal nebo komu jej případně prodal.

Brněnská policie hledá akordeon za 175 tisícVideo: Policie ČR

 
Článek

Pětadvacetiletý hudebník nechal akordeon po zkoušce na bočním jevišti divadelního sálu a odešel na oběd. Jenže po návratu zjistil, že hudební nástroj zmizel.

„Policisté podezřelého muže, který akordeon odcizil, mají díky kamerovému systému ztotožněného a bylo mu i sděleno podezření z přečinu krádeže, ale údajně neví, kam akordeon dal nebo zda jej někomu prodal,“ sdělila v pondělí mluvčí policie Petra Hrůzová.

Foto: Policie ČR

Brněnská policie pátrá po akordeonu za 175 tisíc korun

„Policisté žádají občany, pokud mají informace k odcizenému hudebnímu nástroji, aby je předali na tísňovou linku 158 nebo přímo policistům na telefon 974 624 400,“ dodala mluvčí s tím, že se jedná o typ nástroje Pigini 58/B De Luxe za zhruba 175 tisíc korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám