Hlavní obsah

Vylákal z dívek nahé fotky, jednu ze školaček pak měl i znásilnit

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň

Až na dvanáct let může skončit ve vězení Jiří Pluhař (42) z Chebska, který podle státního zástupce v několika případech vylákal přes sociální síť Facebook od dívek mladších patnácti let jejich nahé fotografie. Jednu ze školaček pak měl znásilnit.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Obžalovaný muž se v pondělí u Krajského soudu v Plzni doznal pouze k fotografiím s tím, že udělal chybu a zašel za hranu. K údajnému znásilnění prohlásil, že šlo o dobrovolný sex.

První dvě dívky Pluhař kontaktoval před osmi lety. „Využil jejich naivity a později pod pohrůžkou, že snímky pošle jejich rodičům, z nich vymámil další fotografie v sexuálně vyzývavých pozicích,“ uvedl státní zástupce.

Celkem vylákal v období od září 2012 do ledna 2015 od tří školaček desítky lechtivých fotek. Podle obžaloby pak dvě dívky z této trojice znovu oslovil v roce 2018, kdy po nich požadoval další erotické fotografie s tím, že pokud je nedostane, pošle do světa jejich předchozí snímky.

Školačka z Prahy poslala mladíkovi intimní videa. Po jejich zveřejnění se pořezala

Krimi

Když to dívky odmítly, zveřejnil jejich původní fotky z let 2012 a 2014 na webových stránkách s erotickou tematikou a odkaz na ně pak poslal jejich otci a babičce.

Ze spisu dále plyne, že obžalovaný v průběhu roku 2015 jednu z dívek vylákal na schůzku, kde jí slíbil, že její nahé fotky smaže, pokud s ním bude mít pohlavní styk.

„Když poškozená odmítla, chytil ji za vlasy a přinutil k orálnímu sexu, přičemž ji celou dobu držel za krk. Následně dívku svlékl a vykonal na ní soulož s vyvrcholením na její břicho,“ stojí v obvinění. Soud bude pokračovat výpověďmi svědků.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám