Hlavní obsah

Vražedkyně z Teplic nechala dopis na rozloučenou

Právo, mod

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TEPLICE

Severočeská policie ve čtvrtek zveřejnila podrobnosti včerejší tragédie, kdy 34letého teplického podnikatele zřejmě ze žárlivosti zastřelila jeho stejně stará bývalá manželka, která pak zbraň obrátila proti sobě. Žena se podle všeho na čin pečlivě připravovala.

Foto: Miroslav Knotek
Článek

"V úterý ráno nejprve doma napsala dopis na rozloučenou a poté na chodbě administrativní budovy zastřelila svého bývalého manžela. Legálně držený revolver pak namířila proti sobě. Oba mrtvé objevil otec zastřeleného muže ve středu v půl deváté dopoledne na chodbě domu v Masarykově ulici v Teplicích," sdělila dnes mluvčí severočeské policejní správy Jarmila Hrubešová, která tak opravila dřívější údaj, že oba mrtvé nalezla úřednice.

Případ bude patrně odložen

Kromě dopisu na rozloučenou žena doma otrávila i domácí zvířata. Mrtvým mužem byl snoubenec jedné z finalistek letošní soutěže Miss 2004 Lucie Králové, která ze soutěže odstoupila. Prezident soutěže Miroslav Zapletal médiím řekl, že sobotního finále v Karlových Varech se zúčastní pouze 11 dívek.

"Celý případ bude uzavřen až za několik týdnů, kdy budou známy výsledky soudních pitev a všechny sebrané údaje se zadokumentují. Vzhledem k tomu, že pravděpodobná pachatelka je mrtvá, případ bude odložen," dodala Hrubešová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám