Hlavní obsah

Vražedkyně z Klatov popsala, jak rozčtvrtila druha

KLATOVY

Devětadvacetiletá žena z Klatov se v sobotu policistům přiznala, že koncem května zabila svého o 24 let staršího druha. Jeho tělo našli cestáři ve strouze, kam ho pohodila rozčtvrcené v igelitových pytlích. O víkendu pokračoval její výslech.

Článek

"Z vyšetřování a výslechu obviněné 29leté ženy vyplynulo, že čin spáchala sama. Muže usmrtila ve spánku bodnou ránou kuchyňským nožem do oblasti zad. Pak tělo rozčtvrtila pilkou. Motivem činu byly podle výpovědi obviněné dlouhodobé partnerské neshody," sdělila Novinkám policejní mluvčí Jolana Číhová.

Tělo našli ve středu cestáři zabalené v pytli při úklidu příkopu u silnice mezi Kocourovem a Zavlekovem na Klatovsku. Zavražděný byl dvaapadesátiletý dělník, který pracoval v manipulačním skladu Lesní společnosti Královský Hvozd v Klatovech. Zatímco v zaměstnání ho kolegové pohřešují už od konce května, jeho družka to přišla policii oznámit až v den, kdy se našlo rozřezané tělo.

"Postrádáme ho už více jak týden. Když jsme se ptali jeho družky, bylo jí to jedno. Řekla, že neví kde je, prý se pohádali a on odešel. Hledali jsme ho v jeho dřívějším bydlišti v Novém Dvoře, ale tam o něm nikdo nic nevěděl," uvedl ředitel firmy Antonín Rubáš.

Zpráva o tom, že jeho zaměstnanec byl brutálně zavražděn, Rubáše překvapila. "Byl to takový nevýrazný člověk, řekl bych takovej lidovej bez potíží. Nevím, kdo by měl důvod se ho zbavit. Jeho družka je hodně mladá, dokonce když jsem jí poznal, myslel jsem si, že je to jeho dcera," dodal Rubáš.

Reklama

Související články

Cestáři našli u silnice rozčtvrcené tělo

Hrůzný nález učinili ve středu cestáři při úklidu strouhy u silnice mezi Kocourovem a Zavlekovem na Klatovsku. Když se snažili odstranit jeden ze dvou...

Výběr článků

Načítám