Hlavní obsah

Vražda v afektu na Kroměřížsku, policie zadržela podezřelého

– Holešov • Aktualizováno

Kriminalisté prověřují vraždu, která se stala v pondělí před polednem v Holešově na Kroměřížsku. Podle vyšetřovatelů muž bodl svého známého, jenž následkům zranění podlehl. Útočník byl nejdřív na útěku, policie ho později zadržela na Zlínsku.

Foto: Policie ČR

Policie zadržela muže podezřelého z vraždy na Kroměřížsku.

Článek

O případu informovala policie na Twitteru. „Podezřelý muž v afektu bodl svého známého,“ sdělili policisté s tím, že probíhala rozsáhlá pátrací akce.

Mluvčí policie Simona Kyšnerová později sdělila, že se jejím kolegům podařilo muže dopadnout po několika desítkách minut.

„Podezřelého se nám právě podařilo zadržet na autobusovém nádraží ve Fryštáku,“ uvedla před 14:00 policejní mluvčí.

„Vražda se stala v areálu holešovské firmy, kde oba cizí státní příslušníci pracovali,“ sdělila Právu Kyšnerová. Další podrobnosti k případu kriminalisté vzhledem k počátku vyšetřování zatím nesdělili.

Podle zjištění Práva se podezřelý snažil z Holešova co nejrychleji zmizet, nastoupil do autobusu a ujížděl směrem ke Zlínu. Tou dobou už mu byli kriminalisté v patách.

Muž pobodal při hádce v ašském paneláku soka, toho pak našli doma mrtvého

Krimi

Z dosud nejasných důvodů nakonec nevysedl až na konečné na zlínském autobusovém nádraží, ale již v polovině cesty v krajském městě Fryštáku.

„Do půl minuty od vystoupení z autobusu jsme jej zadrželi na autobusovém nádraží na náměstí ve Fryštáku. Nevíme, proč nedojel až do Zlína,“ sdělil Právu zdroj z policejního prostředí.

Reklama

Výběr článků

Načítám