Hlavní obsah

Vrah z Ústí nad Labem chtěl výbuchem zamést stopy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ústí nad Labem

V bytě v Ústí nad Labem-Doběticích, v němž policie v pátek našla mrtvého muže, byl puštěný plyn. Pitva prokázala, že muž zemřel násilnou smrtí. Na jeho těle byla bodná zranění. Podle Ústeckého deníku plyn pustil pachatel, aby explozí zakryl zločin.

Článek

"V době nálezu byl v bytě puštěný plyn. V tuto chvíli nelze říci, že by jeho koncentrace vedla k výbuchu," uvedla krajská policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podle informací, které přinesl Ústecký deník, plyn pustil vrah, aby výbuchem zakryl zločin. "V bytě se našla i zapnutá pájka. Ten panelák má několik vchodů a pater. Muž bydlel přesně uprostřed. Štěstí, že to nebouchlo," řekl Deníku svědek, který si nepřál být jmenován.

Podle svědka muž u sebe nosil pistoli. Za poslední týden jde už o druhou násilnou smrt v Ústeckém kraji. Ve čtvrtek ráno našli mrtvou třiadvacetiletou ženu v herně v Jiříkově na Děčínsku. I v tomto případě pitva potvrdila násilnou smrt.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám