Hlavní obsah

VIDEO: Našel v lese torzo těla, ještě slyšel z místa odjíždět auto

Právo, pab

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

DOMAŽLICE
Aktualizováno

Torzo lidského těla bez končetin a hlavy našel v úterý po páté hodině odpoledne myslivec v lese ve Všerubech na Domažlicku. Místo bylo od krve. Chvíli předtím slyšel z místa odjíždět auto.

Článek

Tělesné ostatky byly zabalené v igelitovém pytli. Taška ležela hned u cesty, myslivec se domníval, že je v ní mrtvé zvíře.

Mrtvolu objevil, když šel do lesa se svými dvěma dětmi doplnit zásoby krmení do krmelce. Pětatřicetiletý muž ale nechtěl o nálezu příliš hovořit. Potvrdil, že z místa, kde pytel s ostatky objevil, slyšel předtím odjíždět auto. „Ale neviděl jsem ho,“ řekl Právu.

Se svými známými hovořil o tom, že když našel pytel špinavý od krve, myslel si, že tam někdo pohodil zabitého psa. Proto pytel rozřízl, aby se přesvědčil, co je uvnitř.

Informaci o hrůzném nálezu potvrdil policista Jaromír Kníže. Přesnou příčiny úmrtí musí určit až soudní pitva, podle informací Práva se jedná o tělo robustního muže. Podle dostupných údajů bylo tělo staré dva nebo tři dny.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám