Hlavní obsah

V Praze se srazily tramvaje, jedna vykolejila a naklonila se

Novinky, ok, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

V centru Prahy se v pátek odpoledne srazily dvě tramvaje. Jedna z nich zůstala nakloněná v křižovatce. Na místě zasahují záchranáři a hasiči. Nikdo se nezranil.

Foto: Novinky

Tramvaj se po srážce naklonila

Článek

Nehoda se stala kolem 15. hodiny v křižovatce ulic Na Poříčí a Havlíčkova.

„Mohu potvrdit, že jsme dostali oznámení o nehodě. Původně oznamovatelé hovořili o tom, že se jeden z vozů převrátil a je plný lidí, to se ovšem nepotvrdilo,“ řekl Novinkám mluvčí policie Tomáš Hulan.

Foto: Pro Novinky Martina Halusková

Havarovaná tramvaj v centru Prahy

U nehody zasahují také hasiči. „Jednotka odpojila baterii tramvaje a vyčká na příjezd speciálního vyprošťovacího jeřábu dopravního podniku,“ dodala mluvčí hasičů Pavlína Adamcová.

Srazila se linka číslo 8 s linkou číslo 26, jejíž vůz se po střetu naklonil. „Podle mých informací se kolize obešla bez zranění. Linky byly odkloněny ze zastávky Masarykovo nádraží přes Těšnov, Vltavskou na Strossmayerovo náměstí,“ informoval Novinky mluvčí dopravního podniku Jiří Štábl s tím, že náhradní autobusová doprava nasazena nebude.

Foto: Pro Novinky Martina Halusková

Havarovaná tramvaj v centru Prahy

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám