Hlavní obsah

V Mníšku našli na ulici mrtvolu, policie hledá řidiče dodávky jako svědka

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mníšek

Kriminalisté prověřují okolnosti úmrtí muže, kterého našli kolemjdoucí v Mníšku na Liberecku. Vyšetřovatelé ohledně smrti vyloučili cizí zavinění, hledají ale další svědky kvůli objasnění případu. Bezpečnostní kamera zaznamenala bílou dodávku, právě s jejím řidičem policisté potřebují mluvit.

BEZ KOMENTÁŘE: Policie hledá řidiče dodávky na LibereckuVideo: Policie ČR

 
Článek

Tělo 73letého muže leželo v Oldřichovské ulici nedaleko prodejny potravin. Lidé ho našli 22. září ráno.

„Vzhledem k tomu, že bylo tělo nalezeno svědky ve volném terénu, případem se zabývají kriminalisté,” sdělil ve středu mluvčí policie Vojtěch Robovský s tím, že podle vyšetřovatelů by se nemělo jednat o vraždu ani zabití.

Okolnosti úmrtí muže ale nejsou do podrobností jasné a policie dává dohromady zejména časovou osu případu. V této souvislosti hledá řidiče bílé dodávky, kterého zaznamenala bezpečnostní kamera, když 21. září večer projížděl kolem místa, kudy měl jít rovněž senior.

Dodávka plná lidí se při předjíždění převrátila do příkopu. Další řidič nepomohl a ujel

Krimi

Policisté chtějí muže vyslechnout jako svědka. „Může pomoci v prověřování případu a zjištění dalších důležitých skutečností. Předpokládáme, že bílá dodávka nezjištěného typu s tzv. eurokaroserií, mohla místem jen projíždět dále ve směru k obci Fojtka nebo mohla být zaparkována v Mníšku,” upřesnil Robovský.

V odstaveném autě u Prahy našli mrtvolu

Krimi

Podle policie se jednalo o částečně prosklenou dodávku, mohl to být typ Peugeot Boxer, Fiat Ducato nebo podobné vozidlo s již zmíněnou „eurokaroserií”.

Řidič, případně další svědci, se mají ozvat na tísňovou linku 158, případně na čísle 974461328 nebo osobně na kterékoli policejní služebně.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám