Hlavní obsah

V Kosmonosech se srazila felicia s kamiónem, jeden mrtvý

Novinky, jap

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kosmonosy

V Kosmonosech u Mladé Boleslavi se v noci na středu střetla felicia s kamiónem. Jeden člověk při nehodě zemřel, další utrpěl vážná zranění.

BEZ KOMENTÁŘE: Tragická nehoda v KosmonosechVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda se stala přibližně půl hodiny před půlnocí na křižovatce ulic Havlíčkova a Průmyslová. Nákladní vůz jel po silnici č. 38, směrem na Českou Lípu. Jeho řidiči však vjela do cesty z vedlejší ulice felicia. Řidič nákladního vozu se ještě pokusil strhnout řízení, střetu už ale zabránit nedokázal. Kromě felicie porazil kamión také semafor.

Přivolaní hasiči vyprostili z felicie dvoučlennou posádku. Jeden člověk zemřel při převozu do nemocnice, další do ní byl převezen sanitkou s těžkým zraněním. Dvoučlenná posádka kamiónu vyvázla bez zranění. Vrtulník letecké záchranky, který přistál na přilehlém parkovišti u obchodního centra, odletěl zpátky na svou základnu prázdný.

Policisté silnici č. 38 na více než dvě hodiny obousměrně uzavřeli. Nehodou se již od nočních hodin zabývají kriminalisté. Ti budou zjišťovat míru zavinění jednotlivých účastníků a také přesné okolnosti, které nehodě předcházely.

Reklama

Výběr článků

Načítám