Hlavní obsah

V domě ve Václavovicích našli policisté tři mrtvé, mezi nimi čtyřletého chlapce

– OSTRAVA • Aktualizováno

Tři mrtvé lidi našli v sobotu odpoledne policisté a hasiči po násilném otevření jednoho z rodinných domů ve Václavovicích u Vratimova na Ostravsku. Jedná se o dva dospělé a malého chlapce. Trojice zřejmě zemřela násilnou smrtí, policie to zatím nepotvrdila.

Foto: Aleš Honus, Právo

Tragédie se stala v rodinném domku ve Václavovicích.

Článek

Vyšetřování případu si převzala krajská kriminální policie. "Další informace poskytne severomoravská policie v neděli," konstatovala mluvčí Gabriela Holčáková v sobotu večer s tím, že kriminalisté budou na místě pracovat pravděpodobně celou noc.  

Podle sousedů v místě se jedná o manželský pár a zhruba čtyřletého syna. „Ten muž byl můj kolega z práce,“ řekl Právu jeden ze sousedů. Podle něj to vypadá tak, že otec zabil manželku a syna a pak se zabil sám.

„Zatím stoprocentně opravdu nic nevíme. Mohu ale říci, že informaci o tragédii se policie dozvěděla od příbuzných,“ řekl Právu na místě vyšetřovatel případu. K okolnostem úmrtí se nemohl zatím vyjádřit.

„Na místo vyjel lékař městské záchranné služby, který ohledal těla. My jsme dostali událost nahlášenou už jako tři úmrtí, takže naše posádka tam nevyjížděla,“ řekl mluvčí moravskoslezské záchranky Lukáš Humpl.

"Způsob úmrtí zatím neznáme," řekla mluvčí policie Gabriela Holčáková. "Hasiči byli přivoláni k násilnému otevření vstupu do rodinného domu. Uvnitř byla nalezena tři mrtvá těla," uvedl mluvčí moravskoslezských hasičů Petr Kůdela.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám